Hey everyone, it is me, Dave, welcome to my recipe page. Today, I'm gonna show you how to prepare a distinctive dish, Recipe of Perfect Tarte au citron en cœur façon number cake. One of my favorites. This time, I will make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.
When it comes to cooking, it is crucial to take into account that everybody started somewhere. I don't know of a single person who was born with a wooden cooking spoon and all set. There is a lot of learning which must be done as a way to be prolific cook and then there is obviously room for improvement. Not only do you will need to begin with the basics when it comes to cooking however you almost should start if learning to cook a brand new cuisine such as Chinese, Thai, or Indian food.
This means that at any particular time in your cooking cycles there's quite probably some one somewhere that's worse or better in cooking than you. Take heart from this as even the very best have bad days when it comes to cooking. There are a lot of people who cook for several reasons. Some cook as a way to consume and survive although some cook because they actually like the process of cooking. Some cook during times of emotional upheaval yet many others cook out of utter boredom. No matter your reason for cooking or learning to cook you should begin with the basics.
To begin with, maybe not all great lunches need actual cooking as a way to prepare. Many of them will require using the microwave and a few of them will want to be cooked or at least prepared in advance and reheated. The choices are virtually limitless when you understand the creative concept that really must be inplace. You also need to discover that a number of these ideas are so simple that you will wonder why in the world you have never thought of them. I hope that a few of these thoughts will become chief features within your home.
Many things affect the quality of taste from Tarte au citron en cœur façon number cake, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Tarte au citron en cœur façon number cake delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Tarte au citron en cœur façon number cake is Pour 6 personnes. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Tarte au citron en cœur façon number cake estimated approx 1h30 min.
To begin with this recipe, we must prepare a few components. You can have Tarte au citron en cœur façon number cake using 17 ingredients and 17 steps. Here is how you can achieve it.
Je me suis inspirée du number cake pour réaliser cette tarte. Le résultat est vraiment sympa. Le lemon curd apporte l’acidité et les meringues la douceur. Et si vous ne connaissez pas le poivre Timut, c’est le moment de tester. Ses saveurs d’agrumes se marient parfaitement avec le citron. Astuce : Aidez-vous d’un ciseau à pizza pour une découpe en 2 temps. Coupez d’abord le biscuit du haut puis coupez le biscuit du bas au couteau de manière classique. Cela évite d'écraser le gâteau et permet d'avoir des parts bien présentables.
Ingredients and spices that need to be Take to make Tarte au citron en cœur façon number cake:
- Pâte sablée
- 400 gr farine
- 140 gr beurre ½ sel froid
- 140 gr sucre glace
- 2 œufs entiers
- Meringues
- 2 blancs d’œufs
- 125 gr sucre glace
- 1 pincée de sel
- Colorant vert clair en poudre
- Lemon curd
- 3 à 4 citrons - 12 cl de jus et le zeste d’1 citron ½
- 3 œufs entiers
- 120 gr sucre en poudre
- 30 gr beurre
- 15 gr Maïzéna
- Poivre Timut
Steps to make to make Tarte au citron en cœur façon number cake
- Préparer la pâte sablée : ajouter la farine, le sucre et le beurre froid coupé en petits morceaux dans le bol multifonctions muni du couteau. Faire tourner en augmentant la vitesse jusqu’au maximum. Le beurre doit être complètement intégré.
- Ajouter les œufs et mélanger. La pâte va se mettre en boule rapidement. L’envelopper dans un film alimentaire et la mettre au frais pour 30 minutes minimum.
- Préparer les meringues : verser les blancs d’œufs dans le bol inox muni du fouet ballon. Monter les blancs en neige ferme et les serrer avec le sucre glace.
- Pocher la moitié de la meringue. Faire des petites gouttes sur une plaque à pâtisserie antiadhésive.
- Pendant ce temps, ajouter le colorant dans le restant de meringue et fouetter jusqu’à ce que la couleur soit uniforme. Racler si besoin et fouetter de nouveau.
- Pocher les meringues sur la même plaque. Enfourner à four chaud 100° C pendant 1 heure.
- Etaler la pâte sur une épaisseur de 3 à 4 mm. Bien fariner le plan de travail. A l’aide d’un cercle à pâtisserie en forme de cœur, marquer et découper la pâte. A l’aide d’un emporte-pièce toujours en forme de cœur, marquer et découper le centre pour l’évider. Conserver les petits cœurs en biscuits de décoration.
- Procéder de même pour un deuxième cœur.
- Garnir une plaque perforée de papier sulfurisé et déposer délicatement les pates en cœur.
- Enfourner à four chaud 180° C pendant 15 minutes environ. Surveiller la cuisson.
- Déposer les biscuits sur une grille et laisser refroidir complètement.
- Préparer le lemon curd : Presser les citrons et récolter 120 gr de jus clair (jus passé dans une passoire pour éliminer la pulpe). Ajouter la Maïzéna et la délayer.
- Dans le bol inox muni du batteur souple, ajouter le sucre, les œufs et le zeste de citron. Mélanger 30 secondes à vitesse 4 puis passer en vitesse 1 avant d’ajouter le mélange citron/Maïzéna. Programmer 4 minutes à 90° C.
- Ajouter le beurre en petits morceaux, couper la chauffe et laisser tourner 5 minutes pour faire redescendre la température à 45° C.
- Mettre en pot puis réfrigérer.
- Le montage : Poser délicatement le 1er cœur sur un carton à pâtisserie. Pocher des boules de lemon curd sur toute la surface sans les chevaucher. Ajouter quelques meringues puis poser délicatement le 2è cœur. Pocher des boules de lemon curd. Combler les « trous » en pochant des boules plus petites. Garnir de meringues et saupoudrer de poivre Timut, zestes de citron et paillettes alimentaires.
- Conserver au frais jusqu’au service.
You will also find as your experience and confidence develops you will find yourself increasingly more frequently improvising when you go and adjusting recipes to meet your own personal preferences. If you prefer less or more of ingredients or would like to make a recipe somewhat less or more hot in flavor that can be made simple adjustments along the way in order to attain this objective. Put simply you will begin in time to create recipes of one's personal. And that is something that you will not of necessity learn when it has to do with basic cooking skills to beginners but you'd never know if you didn't master those basic cooking skills.
So that is going to wrap it up for this exceptional food Easiest Way to Make Homemade Tarte au citron en cœur façon number cake. Thanks so much for reading. I am sure that you can make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!
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