Hello everybody, hope you are having an amazing day today. Today, I will show you a way to prepare a special dish, Recipe of Ultimate ☆Tarte Meringuée à la Rhubarbe☆. One of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a bit unique. This will be really delicious.
In regards to cooking, it's crucial to keep in mind that every one started somewhere. I do not know of a single person who was born with a wooden cooking spoon and ready to go. There is a good deal of learning that must be done as a way to develop into a prolific cook and there is always room for improvement. Not only can you need to begin with the basics in terms of cooking but you nearly need to start if learning to cook a brand new cuisine such as Chinese, Indian, Thai, or Indian food.
The same holds true for lunches when we frequently add to your can of soup or even box of macaroni and cheese or some other such product as opposed to putting our creative efforts into producing an instant and easy yet delicious lunch. You will observe many ideas in this report and the expectation is that these thoughts will not just get you off to a great beginning for finishing the lunch R-UT we all seem to find ourselves at at some time or another but also to test new things all on your own.
There are a number of magazines and books which can be full of recipes that encourage healthy cooking and eating customs. In the event that you genuinely love to cookthen there isn't any shortage of recipes that you could look at out along the way. The very good news is you could incorporate healthful cooking into your cooking regular whether you're cooking for one or a household of ten.
Many things affect the quality of taste from ☆Tarte Meringuée à la Rhubarbe☆, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare ☆Tarte Meringuée à la Rhubarbe☆ delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make ☆Tarte Meringuée à la Rhubarbe☆ is Pour 8 personnes. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook ☆Tarte Meringuée à la Rhubarbe☆ estimated approx 1h + 15 min.
To get started with this particular recipe, we must first prepare a few components. You can cook ☆Tarte Meringuée à la Rhubarbe☆ using 20 ingredients and 10 steps. Here is how you can achieve it.
Une tarte à la Meringue super fondante, pas trop acide pour que les enfants apprécient ce fruit particulier sans grimaces ...
Ingredients and spices that need to be Get to make ☆Tarte Meringuée à la Rhubarbe☆:
- Pâte à tarte (ou un rouleau de pâte sablée ou brisée)
- 250 g farine
- 150 g beurre demi-sel, très froid, coupé en petits dés
- 1 œuf battu
- 2 càs cassonade
- Pour la cuisson de la Rhubarbe
- 750 g tiges de rhubarbe
- 1 gousse vanille
- 75 g sucre
- 45 cl d’eau
- le jus d’un citron
- Crème d’amande
- 2 jaunes d'œuf
- 60 g poudre d’amande
- 50 g beurre
- 50 g cassonade
- Pour la Meringue
- 2 blancs d'oeuf
- 180 g sucre glace
- 1 pincée de sel
Steps to make to make ☆Tarte Meringuée à la Rhubarbe☆
- Préparer la rhubarbe: Rincer la rhubarbe, couper les extrémités puis couper les tiges en morceaux
- Fendre la gousse de vanille, récupérer les grains et les réserver pour la crème d’amandes. Dans une casserole, faire chauffer à feu doux l’eau, le sucre, le jus de citron filtré et la gousse de vanille jusqu’ à ce que le sucre soit totalement dissout. Lorsque le sucre est dissout, ajouter les bâtons de rhubarbe et faire chauffer à feu doux pendant 4mn
- Retirer la casserole du feu et laisser refroidir le tout pendant au moins 1h. La rhubarbe est ainsi parfaitement cuite. Une fois le sirop refroidi, récuperer avec précaution la rhubarbe avec un écumoire et faire égoutter dans une passoire
- Préparer la pâte: Mettre le beurre, la farine et la cassonade dans le bol d’un robot multi-fonction et mixer le mélange jusqu’à ce qu’il soit sablé. Ajouter l’œuf battu et mixer à nouveau jusqu’à ce qu’une boule de pâte se forme. Abaisser la pâte à tarte entre 2 feuilles de papier cuisson et réserver 20mn au frais
- Etaler et foncer la pâte dans le moule à tarte. Piquer le fond de tarte avec une fourchette et le réserver au frais le temps de préparer la crème d’amande. Préchauffer le four à 200°
- Préparer la crème d’amande: Faire fondre le beurre et le laisser refroidir quelques instants. Dans un saladier, fouetter l’œuf et le sucre jusqu’à ce que le mélange blanchisse. Ajouter le beurre fondu et les graines de la gousse de vanille, la poudre d’amande ainsi que la rhubarbe et mélanger délicatement
- Enfourner pour 25mn à 180°, en retournant la tarte à mi-cuisson, jusqu’à ce que la crème d’amande soit bien dorée. La crème d’amande va gonfler à la cuisson et remplir le fond de tarte, il n’y a donc pas besoin de cuisson à blanc
- Laisser refroidir la tarte
- Pour la Meringue : battre les blancs en neige bien ferme avec une pincée de sel. Ajouter peu à peu le sucre glace tout en continuant de battre
- Pocher la meringue sur la tarte et poursuivre la cuisson 10 minutes OU faire caraméliser la meringue à l'aide d'un chalumeau
While that is in no way the end all be all guide to cooking easy and quick lunches it's very good food for thought. The stark reality is that this will get your own creative juices flowing so you are able to prepare excellent lunches for your own family without needing to complete too horribly much heavy cooking in the approach.
So that is going to wrap it up for this special food Steps to Make Ultimate ☆Tarte Meringuée à la Rhubarbe☆. Thank you very much for your time. I'm confident that you will make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!
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